torsdag 17. november 2011

Skjerf til mann, og mer garn.

Skjerf til mannen. Han må jo få noe varmt rundt halsen nå som vi går mot vinter. Garnet jeg har brukt, er spunnet på den Tyrkiske håndteinen. Ullen er fra villsau, og garnet ble veldig mykt og fluffy. Fargen er naturlig. Dessverre ble det litt for lite garn, derfor stripen med farger. Noen oppskrift har jeg ikke brukt, skjerfet er enkelt strikket med rette masker frem og tilbake. Enklere kan det ikke bli. Før jeg sydde skjerfet sammen, snurret jeg lengden en gang.Litt mer spinning har det også blitt, et tykt garn med mange farger.
Jeg har også brukt ull fra villsau her. Dette garnet er løst spunnet på rokken, og ble deilig mykt.
Fremdeles er det igjen ull fra siste farging. Denne hadde jeg tenkt å blande med hvit merinoull for på denne måten kanskje få litt lysere farger. Ja, det er jo bare å prøve seg frem..Hei så lenge:)6 kommentarer:

 1. Endå meir nydeleg garn som du har spunne :) Ull frå villsau høyrest ut som ei fin og spennande ull. Og det fargerike garnet er jo berre lekkert :)

  SvarSlett
 2. Den halsen ser riktig deilig ut. Hilse brukeren. Det ser riktig spennende ut å spinne garn, for du får frem de vakreste varianter. Kjempeflink.

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så fin, myk og god hals. Jeg er imponert over spinninga di.
  Hilsen Berit

  SvarSlett
 4. Så spennende å se hva du lager med selvprodusert garn :o)

  SvarSlett
 5. Hei, og takk for kommentar :) Det er vel ikkje så enkelt å få heilt lik avstand mellom fargeskifta, og det prøver eg heller ikkje på. På desse hespene har eg spunne to spolar med litt tilfeldig fargeskift, og så tvunne dei til totråds. Då blir det ei tilfeldig blanding av fargane, og med ulik avstand. Men dersom du spinner einsfarga på den eine spolen, så kan du vel ha litt meir konrtloll over fargeskifta på den andre. Håper det var forståeleg. Viss ikkje, så berre spør :)

  SvarSlett
 6. Veldig tøff hals! Jeg synes enkle halser er best :)

  SvarSlett