onsdag 12. oktober 2011

Spinning, ikke på sykkel:)

Hos en av dere fant jeg link til Spinnvilt på Lillehammer. Der falt jeg for fristelsen, og kjøpte Jenkins tyrkiske håndtein. I dag lå den i postkassen, og håndteinen måtte prøves med en gang. Ull har jeg jo nok å ta av siden vi har sauer selv. Jeg har aldri spunnet før, og er fullstendig blank på dette området. Heldigvis ligger det mange små filmer på You Tube som forklarer fremgangsmåten. I kveld har jeg spunnet, her er resultatet:


Håndteinen er en vakker liten sak, og enkel å bruke.
Garnet er ikke surret helt rett på teinen, tror jeg. 
Vet egentlig heller ikke om resten er rett heller, men det ser nå litt ut som garn, hva?

Riktig god natt:)

4 kommentarer:

 1. så gøy. Syns det virker som om du har fått teken på det. Ser bra ut. Du må la oss følge den videre utviklingen. Ha en flott dag

  SvarSlett
 2. Så flott! Jeg har en niese som driver med spinning og jeg har fått det nydeligste garnet av henne. Hun skal til og med prøve å spinne pelsen fra hunden vår når den har røytet - det blir spennende!! Når du har sauer selv, har du jo alle muligheter :o)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Dette må være spennende. Det ser ut som du har riktig fått teken med det og du har vel et lager med råmatriale :)
  Strikkedukken var så nydelig i spreke farger. Blir sikkert en god kosevenn for mottakeren og det er vel et av dine herlige barnebar?

  Ha en fortsatt god uke!

  Klem:)

  SvarSlett
 4. Å, så flink du er :) Tyrkisk handtein skal vera veldig god til å spinna på. Er det ikkje kjekt vel? lukke til med spinninga :)

  SvarSlett