onsdag 27. oktober 2010

Karding av ull.


I fjor la jeg av en sekk med fin saueull etter høstklippingen, og hang den opp i tørr- høy tufta. Planen var at ullen skulle kardes ute på verandaen i sommersolen, så farges, og toves til lester og små vesker/punger.  Fremdeles henger sekken på samme plass... det ble ikke nok tid. Nå er kardene hentet frem igjen...

5 kommentarer:

 1. Å det ser så forlokkende ut. Fikk lyst å komme på besøk og så kunne vi kose oss med ull og tull. Synd det er så langt å dra på en vindfull fredagskveld.
  Fredagsklem fra KariL!

  SvarSlett
 2. Hei KariL.
  Det hadde virkelig vært hyggelig, kan vi ikke prøve til våren?

  Ønsker deg og dine riktig god helg!
  Klem.

  SvarSlett
 3. Gjerne, men da må du spare litt ull til oss!!! Karder har jeg også. Rokken står bare til pynt, kan ikke bruke den, ei heller teinen min. Hva har vi ikke.
  Klem!

  SvarSlett
 4. Vi skal klippe sauene i dag, skal legge av par sekker. Å spinne ull til garn kan heller ikke jeg, hverken med rokk eller tein. Heldigvis, det meste kan læres:)
  Ha en fin dag, KariL.

  SvarSlett
 5. Var innom i går og skulle kommentera på innlegget ditt, men det var noko som ikkje fungerte. La meg til som følgar, og ser at du har gjort det hos meg og. Spennande med ulla som du har funne fram. Eg spinne litt, og det er såå kjekt. Viss du vil kan du gå inn på spinnebloggen min. Det er link til den på den andre bloggen. Ser du lagar mykje fint elles på bloggen :) Ynskjer deg ei fin helg :)

  SvarSlett